Dinsdag avond 22 oktober organiseren wij een "Horeca Instructie" avond voor medewerkers (ouder dan 18 jaar) van horecagelegenheden. Zij krijgen dan in een 2 uur durende sessie de "do's en dont's" van alles op het gebied van wijn onderwezen. Onder andere:
HOE MAAK IK EEN FLES OPEN? HOE SCHENK IK EEN WIJN IN? WAT IS "KURK" IN WIJN? WAT ZIJN DE BESTE KURKETREKKERS? WAT DE BESTE WIJNGLAZEN? HOE PROEF IK EEN WIJN? HOE HOUD IK EEN GEOPENDE FLES LANGER GOED? Etc. Etc.
Er zal aan de hand van een een 8-tal te proeven wijnen gewerkt worden om ook de wijn-beleving op een hoger niveau te brengen.
Belangstelling? De prijs voor het bijwonen van deze proeverij bedraagt 25.00 euro excl, btw per deelnemer. INschcrijven kan via het inschrijfformulier op deze site.
Prijs per persoon: Gratis